Oox

orde in de chaos

Vacaturez

Vacaturez is de verzamelnaam voor de Vacature sites die Vacaturez beheert. Zie het portfolio voor een greep uit de vacature sites. De Vacature sites richten zich op één bepaalde branche of één bepaalde beroepsgroep. En maakt simpele websites waar je eenvoudig kunt navigeren. Hierdoor vind je sneller en vooral ook makkelijker een vacature. We doen er alles aan om de Vacaturesites van Vacaturez de makkelijkste vacaturesites te houden.

De naam is zo gekozen, omdat het duidelijk moet maken wat de kern is: Vacatures. En duidelijk moet maken dat we het graag een beetje anders doen. Daarom de z in plaats van de s. Hopelijk profiteer je van Vacaturez!

En onderdeel van

Vacaturez is een onderdeel van OOX BV. Dat nieuwe webconcepten bedenkt en inzet, omdat OOX ervan overtuigd is, dat het in bepaalde branches beter kan. En om consumenten betere en duidelijkere informatie te geven. Orde in de chaos is ons motto.

Een andere initiatief van OOX, naast Vacaturez, is bijvoorbeeld Loanz.nl, dat al eens in het blad Sprout werd aanbevolen. En door Accenture op de lijst werd gezet voor nominaties van beste nieuwe websites. En hopelijk heb jij dus ook baat bij deze andere initiatieven!

Partners van Vacaturez